CUMELA elektra scan

Heeft U via onze bemiddeling een brandverzekering voor uw bedrijf afgesloten? Dan is in de voorwaarden van deze verzekering bepaald dat de elektrische installatie van uw bedrijf aan de wettelijke eisen moet voldoen. Ook bent u verplicht om de installatie periodiek te laten keuren. Wanneer bij de keuring gebreken geconstateerd worden bent u verplicht die te laten verhelpen. Doet u dit niet dan kan uw verzekeraar in geval van schade dekking weigeren.

Om u hierbij te helpen zijn wij voor onze verzekerden een samenwerking aangegaan met AREPA Inspexx. AREPA Inspexx is gespecialiseerd in elektra- en arbo inspecties voor bedrijven tegen zeer betaalbare prijzen.

CUMELA Verzekeringen heeft met Inspexx afspraken gemaakt over een speciaal tarief voor cumelabedrijven: De ‘CUMELA elektra scan’. Hierdoor kunt u tegen lage kosten de inspectie van uw installatie laten verzorgen. Laat u daarna de geconstateerde gebreken verhelpen, dan is uw verzekeraar bereid om u, na overlegging van de herstelverklaring van uw eigen installateur, een bedrag van € 150,= te vergoeden als bijdrage in de kosten. Bovendien verlaagt u op deze manier de kans op schade. Voorkomen is tenslotte altijd beter dan genezen!

AREPA Inspexx heeft op haar website een actiepagina voor cumelabedrijven geplaatst, waar u snel kunt berekenen hoeveel de inspectie u kost. U kunt hier ook gelijk de inspectie aanvragen.

Klik hier om naar de CUMELA-pagine op de AREPA inspexx-website te gaan.

 

Wilt u meer weten of wilt u contact met één van onze adviseurs?
Mail naar verzekeringen@cumela.nl of bel (033) 247 49 60

Wilt u een medewerker ziek of hersteld melden?

Direct naar verzuimsignaal