CUMELA Verzekeringen

CUMELA Verzekeringen streeft voor uw onderneming naar een totaaloplossing op het gebied van verzekeringen. Door regelmatig contact leren onze specialisten uw bedrijf goed kennen, kunnen ze risico’s zorgvuldig analyseren en adequaat inspelen op uw situatie. Het gaat om het inschatten en beheersen van al uw risico’s. Waar nodig, worden de risico’s afgedekt. Vanzelfsprekend bieden wij onze verzekeringen aan tegen een scherpe premie.

Maatwerk is vakwerk
CUMELA Verzekeringen biedt op maat gesneden verzekeringsoplossingen voor al uw bedrijfsactiviteiten. Wij werken samen met CUMELA Assuradeuren die van een aantal verzekeraars een volmacht heeft om zelf verzekeringen af te sluiten en schadegevallen af te handelen, zodat wij u nog beter kunnen bijstaan. Indien een risico niet te verzekeren is of een schade niet gedekt is, zullen wij u adviseren en daar waar mogelijk actie ondernemen.

U heeft bij CUMELA Verzekeringen vaste contactpersonen, die u en uw bedrijf kennen. Onze medewerkers denken met u mee en zijn bereid een stap extra te doen om het maximale resultaat voor u te halen. Uiteraard zijn wij vakbekwaam en op de hoogte van de ontwikkelingen in uw sector en op verzekeringsgebied.

Meer weten over CUMELA Verzekeringen?
Wilt u meer weten over CUMELA Verzekeringen of wilt u - net als ruim duizend vakgenoten - via ons verzekerd worden? Maak vrijblijvend een afspraak voor een goed gesprek met één van onze verzekeringsadviseurs. Bel (033) 2474960 of stuur een mail aan verzekeringen@cumela.nl.

Wilt u een medewerker ziek of hersteld melden?

Direct naar verzuimsignaal